Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. mája 2016, 22:25
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Idea a DJ Wich predstavujú videoklip, v ktorom si hereckú premiéru odkrútil najznámejší zberateľ chainov Joe Trendy

HUDBA
Uložiť Uložené

Idea opäť potvrdzuje, že je momentálne v najlepšej forme a nezaostáva ani DJ Wich.

Z Českej republiky sa o slovo pomerne často hlási jeden z hlavých predstaviteľov labelu Ty Nikdy - Idea. Ten momentálne zažíva hudobne veľmi tvorivé obdobie, keďže sa od vydania dosky Rap so svojím kolegom Fatteom nezastavil a skladby vydáva ako na bežiacom páse. Pre tých, ktorí možno chceli Ideu počuť aj na trackoch s inými producentmi, dnes máme skvelú správu, keďže sme sa dočkali novinky s názvom Joe, ktorú tentokrát produkčne zastrešil legendárny DJ Wich. Jeho charakteristický Golden Touch spozorujete už po pár sekundách, no za zmienku stojí aj samotný vizuál.

Ten sa dočkal prestížneho hereckého obsadenia v hlavnej úlohe s partnerom barbadoskej krásky Rihanny a najznámejším zberateľom chainov na Slovensku. Áno, je ním Joe Trendy, ktorého ste mohli vidieť napríklad na súťaži  Hviezdoslavov Brooklyn a charakterizuje ho ikonická tyrkysová Roccawear súprava. Tá sa našťastie dostala aj do videoklipu od Ovara Maryška a SULEDSGN, a tak si ju teraz môžeš naplno vychutnať.

Domov
Zdieľať
Diskusia