Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2016, 16:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Absurdný bábkový cirkus v ruine nemocnice Zochova si budete môcť pozrieť na ôsmom pokračovaní podujatia Spots

REFRESHER
Uložiť Uložené

Príď si vychutnať jedinečný zážitok a ľadovo namrazený Jägermeister na unikátnej akcii v našom hlavnom meste.

O akcii s názvom Spots sme toho už napísali pomerne veľa, a tak jeho koncept už hádam nie je potrebné bližšie vysvetľovať. V krátkosti ide o podujatie, z ktorého odchádza každý návštevník nielen umelecky naplnený. Cieľom organizátorov je teda spájať netradičné formy umenia s ešte netradičnejšími lokalitami na Slovensku. Ich hlavným revírom sú opustené, neobývané a zdemolované budovy, čo nebude výnimkou ani pri aktuálnom ôsmom pokračovaní, ktoré sa bude tentokrát konať v nemocnici na ulici Zochova. Na tejto stavbe sa značne podpísal nielen zub času, ale aj množstvo pouličných umelcov, vďaka ktorým nesie jedinečnú atmosféru. 

Podujatie Spots s číslom 8 bude 27. apríla od 19:00 zasvätené bábkovému cirkusu, čo pre mnohých môže znieť až bizarne, no o to viac zaujímavo. Organizátori sa podľa vlastných slov snažili poukázať na niečo, na čo poukazuje málokto a zároveň to predstaviť v úplne opačnom svetle, takže sa pravdepodobne máme na čo tešiť. Na premiére hry CIRKUS ŠARDAM od študentov bábkarskej tvorby DF VŠMU sa v priestoroch nemocnice predstaví aj 32 performérov mimo samotného hlavného programu vrátane hercov, tanečníkov či hudobníkov. Taktiež je pripravená aj výstava bábok, inštalácie divadelných výtvarníkovfilmové premietanie a samozrejme Jägermeister, ktorý sprevádza podujatia Spots od samotného začiatku. 

Absurdný bábkový cirkus v ruine nemocnice Zochova si budete môcť pozrieť na ôsmom pokračovaní podujatia Spots

Na akciách Spots vďaka kombinácii zábavných, kreatívnych a zvedavých ľudí toho najprogresívnejšieho umenia a zabudnutých priestorov plných tichých príbehov vždy vzniká neopakovateľná atmosféra s príchuťou nepredvídateľnosti. Príď si ju vychutnať už 27. apríla do ruín nemocnice Zochova. Mimochodom, vstup je zadarmo. Všetky dôležité informácie a aktuality nájdete na oficiálnej facebook udalosti

Domov
Zdieľať
Diskusia