Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2015, 3:52
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ragnar nám v prvom, veľkolepom traileri pre 4. sériu Vikingov sľubuje krvavú vojnu!

FILMY A SERIÁLY VIKINGS
Uložiť Uložené

4. séria príde na obrazovky až v roku 2016, no History už na Comic-Cone odhalilo prvé zábery plné krvy, zrady, našich obľúbených postáv a budúcnosti Vikingov.

To, že 3. séria bola v porovnaní s druhou výrazne slabšia, mi nezoberie nik. Rovnako tak ten názor nezoberiete väčšine recenzentov, ale ja viem, niekomu stačí sex a pár sekier v krku a všetko je 10/10. Stále však šlo o zaujímavú „podívanú“, kedy sme sa pozreli do viacerých krajín, zazreli Paríž a dočkali sme sa pár dejových zvratov. Rozhodne sa to ale dalo spraviť lepšie. Showrunner Michael Hirst bude mať túto šancu napraviť malé škody už v roku 2016, kedy sa dočkáme 4. série obľúbeného seriálu konkurujúceho Game of Thrones. 

Čo sa týka deja, z traileru vidíme, že sa vrátime ako do Paríža, tak do Wessexu a dočkáme sa viacerých významných bitiek. Veľká časť série by sa tentoraz mala odohrávať aj v Kattegate, kde príde na psa Flokiho mráz. Na istú spirituálnu cestu sa vyberie Bjorn, no a Ragnar bude prechádzať náročným psychickým obdobím. Dopomohlo tomu okrem smrti Athelstana aj to, že sa priblížil smrti ako nikdy pred tým. Snáď bude ale scenár stáť za to. Nápad oživiť show pomocou Ragnarovej transformácie na veriaceho katolíka sa mi veľmi nepáčil a skôr spôsobil, že sa mi protagonista trochu oddialil, a tak som zvedavý, kam ho povedie jeho životná cesta teraz. Vrátia sa všetky postavy (ktoré prežili), určite sa ale dočkáme pár nových. Teraz sa už vrhnite na pútavý trailer a tešme sa na budúcu zimu, kedy sa znova dostaneme do kolotoča krvi, sexu, intríg a nezlomnosti Vikingov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia