Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2015, 15:14
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Oficiálne: MS v hokeji sa v roku 2019 uskutočnia na Slovensku!

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

My sme tu doma! Bude opäť znieť z tribún, rádií, televízie, no hlavne z hrdiel všetkých fanúšikov slovenského hokeja.

Keď sme vás ešte v januári informovali o tom, že by sa šampionát mohol po 8 rokoch opäť odohrávať na Slovensku, mnohí z vás zbystrili pozornosť. Od januára ale ubehli už 4 mesiace a priznám sa, už som aj zabudol, že by Slovensko mohlo opäť hostiť tak významné športové podujatie. V roku 2011, prvýkrát v histórii, sa naša malebná krajinka stala stredobodom pozornosti všetkých fanúšikov hokeja, no všetci dobre vieme, ako to pre nás nešťastne dopadlo. Okrem slabého výkonu sa s našou reprezentáciou veľmi emotívne rozlúčil aj Pavol Demitra, aby sa o pár mesiacov neskôr rozlúčil s nami navždy. 

Dnes nás však zastihla pozitívna správa. Kongres Medzinárodnej hokejovej federácie (IIHF) dnes rozhodol, že oficiálnym hostiteľom MS v hokeji v roku 2019 bude Slovensko. Po odstúpení Švajčiarska išlo už viac-menej len o formalitu. Slovensko sa už istý čas zodpovedne pripravuje a šampionát by tak opäť mal prebehnúť v skvelých podmienkach. Hrať sa bude v Bratislave a Košiciach, no a rolu maskota si zopakuje vlk Goooly. Zmení sa mu akurát dres. 

Oficiálne: MS v hokeji sa v roku 2019 uskutočnia na Slovensku!
Domov
Zdieľať
Diskusia