Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2015, 13:03
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Marvel ponúka prvé zábery na Ant-Mana, muža, ktorý lieta na mravcoch a ľubovoľne mení svoju veľkosť

FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY PAUL RUDD
Uložiť Uložené

Michael Douglas a Paul Rudd sa nechali vtiahnuť do sveta Marvelu a stali sa Ant-Manmi. Máme tu prvý trailer pre posledný film druhej fázy.

Marvel sem, Marvel tam. Máte toho už dosť? V tom prípade vás sklamem. Ešte sa to len začína. Kevin Feige a spol totižto začnú uvádzať nové seriály a filmy ako na bežiacom páse. Fáza 2 sa skončí Ant-Manom, pred ktorým ešte uvidíme druhých Avengerov. Okrem filmov sme sa ale v druhej fáze dočkali seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. a od dnes je v obehu Agent Carter s pôvabnou Hayley Atwell. Chystajú sa ale množstvá seriálov a filmov, to už ale všetko viete, ak sledujete Filmkult alebo práve náš seriál Svet Marvelu. 

Marvel ponúka prvé zábery na Ant-Mana, muža, ktorý lieta na mravcoch a ľubovoľne mení svoju veľkosť

Myslím, že prvá oficiálna fotka z Ant-Mana (úplne dole) navnadila na film viac, než teaser. Ukazuje, že Marvel pravdepodobne využije potenciál, ktorý tkvie v Michaelovi Douglasovi a taktiež v súbojoch, kde sa bude Ant-Man zväčšovať a zmenšovať, avšak ničím iným zrejme prvé zábery neupútajú. Počkajme si a uvidíme, stále sa jedná len o teaser trailer, takže to bude len a len lepšie. 

O čom vlastne bude Ant-Man? Ide o príbeh vedca, génia a milujúceho manžela Hanka Pyma, ktorý pre boj spolu s Avengermi vynašiel oblek dovoľujúc mu ľubovoľne meniť svoju veľkosť, pričom nestratí nič na sile. Neskôr vymyslel podobný oblek aj pre svoju manželku, Janet van Dyne aka Wasp. Títo dvaja v komiksoch prakticky založili Avengerov, zatiaľ čo v MCU sa o to postaral Fury a Stark aka Iron Man. Filmové spracovanie sa však rozhodlo pozrieť sa na tento príbeh z tak trocha iného pohľadu.

Odporúčané
RECENZIA: Madame Web je najslabšia komiksovka za posledné roky RECENZIA: Madame Web je najslabšia komiksovka za posledné roky 15. februára 2024, 16:30

Ant-Man (Hank Pym - Michael Douglas) je už deduško, ktorý sa poznal so Starkom starším, teda Tonyho otcom. V superhrdinov neverí, a tak oblek dávno odložil, zatiaľ čo sa stará o svoj podnik. V komiksoch mu oblek (ešte ako mladému) ukradne zlodejíček Scott Lang (Paul Rudd), ktorý ho potrebuje pre záchranu svojej dcéry. Neskôr sa stane ďalším Ant-Manom. V MCU to bude práve on, koho budeme vídať po boku Avengerov. Proti komu budú ale bojovať? Proti Yellowjacketovi v podaní Coreyho Stolla. V komiksoch ide o alterego Ant-Mana, vo filme pôjde ale o úplne inú postavu, ktorá nebude chcieť narušiť mier vo svete, ale „len“ ukradnúť Pymovej firme jej bohatstvo. V MCU totiž budú fungovať tri veľké vedecké/zbrojárske spoločnosti. Na vrchu je Stark, nasleduje ho Pym a končí to u Yellowjacketa. Dočkáme sa aj Hope Van Dyne v podaní Evangeline Lilly, malo by sa jednať o dcéru Hanka Pyma a jeho manželky a pravdepodobne pôjde o novodobú Wasp. 

Marvel ponúka prvé zábery na Ant-Mana, muža, ktorý lieta na mravcoch a ľubovoľne mení svoju veľkosť

Marvel ponúka prvé zábery na Ant-Mana, muža, ktorý lieta na mravcoch a ľubovoľne mení svoju veľkosť

Ant-Mana po nezhodách so scenárom a so samotnou víziou projektu opustil talentovaný Edgar Wright, na režisérskej stoličke ho nahradil Peyton Reed (Yes Man). Snáď sa zachovala aj značná časť scenáru od Wrighta, prepisoval ho Adam McKay, ktorý možno natočí tretieho Thora. Hrajú Evangeline Lilly, Paul Rudd, Michael Douglas, Michael Peña, Bobby Cannavale, Judy Greer,Corey Stoll, John Slattery Hayley Atwell (Peggy Carter - Captainova láska) a iní. Premiéra je naplánovaná na 16. (Česko) a 23 (Slovensko) júla 2015. 

Domov
Zdieľať
Diskusia