Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2014 o 17:23
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Vtipmi nabitá akčná cool jazda, to je Kingsman: Secret Service od tvorcu X-Men

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Matthew Vaughn už čoskoro dorazí do kín s Kingsman: The Secret Service. Akčná, hláškami nabitá jazda sa pripomína red band trailerom.

V prípade, že ste najprv klikali na trailer, budete očakávať zmienku o Kick-Ass. Naposledy, kedy sme mali tú česť zažiť niečo podobné ako Kingsman, bolo to práve v prípade hrdinu, ktorý dostával na zadok častejšie, než rany rozdával. A viete, čo okrem úžasných, či už akčných alebo vtipných scén majú tieto dva filmy spoločné? Režiséra a zároveň scenáristu. U Matthewa Vaughna je zvykom, že si chce postrážiť aj scenár a určite robí dobre. Dialógy vyzerajú byť zábavné, o to viac gagy, no a Samuel L. Jackson, ten už bude asi len čerešničkou na torte. Čo vám ale budem rozprávať, pustite si trailer, neoľutujete. 

Samotný príbeh hovorí o mladom talentovanom chlapcovi, ktorého si do agentúry tajnej špionážnej organizácie privedie Strýko Jack (Colin Firth). Vo filme sa objavia herci ako Samuel L. Jackson, Mark Strong, Michael Caine či Jack Davenport, pričom účasť odmietli Aaron Taylor Johnson, Tom Cruise či Leonardo DiCaprio. Premiéra je zatiaľ naplánovaná na 12. februára 2015. Kingsman: The Secret Service budeme pozorne sledovať aj na Filmkulte.

Vtipmi nabitá akčná cool jazda, to je Kingsman: Secret Service od tvorcu X-Men
Domov
Zdieľať
Diskusia