Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2013 o 8:35
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Dáme ti lístok na Uprising reggae festival

REFRESHER
Uložiť Uložené

O reggae festivale Uprising sme toho napísali naozaj dosť a pravdepodobne keď chceš získať lístky, vieš o čo ide. Po kliknutí sem si môžes zrekapitulovať všetky informácie. Teraz ti dávame šancu zúčastniť sa festivalu v plnej dĺžke len za pár klikov, takž

Dáme ti lístok na Uprising reggae festival

O reggae festivale Uprising sme toho napísali naozaj dosť a pravdepodobne keď chceš získať lístky, vieš o čo ide. Po kliknutí sem si môžes zrekapitulovať všetky informácie. Teraz ti dávame šancu zúčastniť sa festivalu v plnej dĺžke len za pár klikov, takže v podstate zdarma. Splň potrebné kroky nižšie a vidíme sa na najpozitívnejšom festivale.


Pravidlá súťaže: 
1. Urob všetky požadované kroky nižšie.

2. Uveď svoju e-mailovú adresu a meno. Tvoje meno, ktoré zadáš, bude napísané na guestlist. Cez email ťa len kontaktujeme.

3. Ak chceš zvýšiť svoju šancu, na konci aplikácie skopíruj adresu a rozpošli ju kamarátom, prípadne zdieľaj na facebooku, twitteri a pod. Každý, kto príde cez túto konkrétnu adresu, ti pridáva jeden bod do súťaže a zvyšuje tvoju šancu vyhrať.

4. Rozdávame 4x1 permanentku na Uprising. Dvakrát pre človeka s najviac bodmi, ďalšie dve náhodne.

5. Súťaž trvá do 14. 8. (23:59).

6. Víťazov uverejníme do 3 dní.

*Pozor, prebieha kontrola zapojených užívateľov, ak sa cez tvoj odkaz zapojí veľa podozrivých alebo nepravých osôb, môžeme ťa diskvalifikovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia