Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2013, 14:45
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Kedy k nám dorazí Justice League Dark od Del Tora?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Justice League so Supermanom a Batmanom sa blíži, a keďže si ešte veľmi dlho počkáme, Guillermo Del Toro (Pacific Rim, Hellboy) sa rozhodol priniesť nám Justice League Dark.

Kedy k nám dorazí Justice League Dark od Del Tora?


Justice League so Supermanom a Batmanom sa blíži, no keďže si ešte poriadne dlho počkáme, Guillermo Del Toro (Pacific Rim, Hellboy) sa rozhodol priniesť nám Justice League Dark. Od klasickej JL sa líši zameraním (anti)hrdinov proti svojim nepriateľom. Starajú sa hlavne o prízraky, duchov, démonov a podobne. Tím, ktorý použije Del Toro tvorí starý známy John Constantine, režisér sa ale vyjadril, že sa určite do úlohy nevráti Keanu Reeves. Ďalším je Bažináč (The Swamp Thing), mystička Madam Xanada, Deadman a čarodejníčka Zantanna.

Kedy sa do toho mexický režisér vloží, nie je známe. Po Pacific Rim ide na horor Crimson Peak s Jessicou Chastain (Zero Dark Thirty) a Benedictom Cumberbatchom.

Kedy k nám dorazí Justice League Dark od Del Tora?


Temná tímovka z DC univerza tak ešte bude musieť počkať, aj keď samotný Del Toro len nedávno povedal, že prípravy sú v plnom prúde a film sa natočí. Dokončuje niekoľkostranovú základnú synopsiu pre Warner, aby preukázal kvalitu témy a predostrel aspoň kúsok z potenciálu okolo tímu Constantina. Údajne už má vybratého aj scenáristu, avšak jeho meno sa tak skoro nedozvieme.

Okrem základnej kostry tímu by sa vo filme mal objaviť aj démon Etrigan a Floronic Man. Čo sa tímu týka, šéfovať tomu bude samozrejme John Constantine. Del Toro sa ale rozhodol vhodiť nás priamo do deja, teda nebude postavy jednotlivo predstavovať, ale zoznámi nás s nimi až v priebehu príbehu, čo je dosť rozumný krok.

Kedy k nám dorazí Justice League Dark od Del Tora?


Nie som si istý, či sa nám týmto počinom Guillermo rozhodol nahradiť stále len vysneného tretieho Hellboya. Práve režisér je jediným článkom celého projektu, ktorý stále záver trilógie oddaľuje. Zrejme nechce svoju obľúbenú postavu, no, zainteresovaní vedia čo. Netradičnej komiksovky by sme sa mali dočkať v priebehu 4 rokov. Tak dúfajme, že ubehnú rýchlo a natáčaniu nebude nič prekážať.

Domov
Zdieľať
Diskusia