Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2013 o 18:07
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Peter Sagan dnes na skvelom 4. mieste

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Peťo Sagan sa v posledných metroch musel vyhýbať nepríjemnému pádu, ale aj tak skončil na skvelom 4. mieste!

Dnes to bola opäť špurtérska dráma aj s naším Peťom Saganom. Ten skončil na krásnom 4. mieste a môžeme byť vskutku radi, keďže pár metrov pred koncom bol postrčený jazdec Cavendishom a Peťo sa musel čarovne vyhýbať, čo ho bohužiaľ zbrzdilo a na prvé miesto to už nestačilo. Najväčším problémom Sagana na finálnych špurtoch sú tak pády či zovretia, keďže väčšinou ide do šprintu sám, bez tímu. Peťovi gratulujeme a Cavendishovi prajeme aspoň mastnú pokutu. Prvý skončil Marcel Kittel (druhé etapové víťazstvo), druhý André Greipel, ktorý znížil náskok na Peťa v súťaži o zelený dres na 83 bodov. Konečné poradie sa ešte môže meniť, keďže Cavendish za svoj likvidačný zákrok môže byť diskvalifikovaný.

Dnes sme sa okrem mimoriadne krásnej scenérie Francúzska dočkali aj sympatického úniku 5-člennej skupiny, avšak na tohtoročnej Tour je už takmer nepísaným pravidlom, že únik sa nepodaril. Posledných 20 kilometrov pred cieľom ostávalo skupinke v úniku už len 20 sekúnd, pričom ich mali aj 250, a to "len" 60 kilometrov pred finishom.

Domov
Zdieľať
Diskusia