Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
dnes 22. septembra 2024 o 11:25
Čas čítania 0:32
Eva Thonhauserová

Adela Vinczeová nebude tento rok porotkyňou v Let's Dance. Markíza s ňou počítala ešte pred pár dňami

SLOVENSKO ADELA VINCZEOVÁ (BANÁŠOVÁ) LET'S DANCE SPRÁVY Z DOMOVA VIKTOR VINCZE
Uložiť Uložené

Počas tohto ročníka tanečnej šou diváci neuvidia ani Viktora Vinczeho.

Adela Vinczeová sa rozhodla neúčastniť jesenného turné tanečnej šou Let’s Dance, hoci televízia Markíza s ňou pôvodne počítala, informujú Aktuality

Obľúbená moderátorka to oznámila krátko po tom, ako televízia verejnosti potvrdila jej účasť na turné, kde mala byť súčasťou tímu porotcov spolu s Jánom Ďurovčíkom, Petrou Polnišovou či Atillom Véghom. Jej rozhodnutie môže súvisieť s tým, že jej manžel, Viktor Vincze, nedostal ponuku moderovať turné, hoci bol dlhoročným moderátorom šou.

Markíza namiesto Viktora Vinczeho obsadila speváčku Tinu, čo vyvolalo špekulácie o dôvodoch jeho neúčasti. Niektorí predpokladajú, že to môže byť pre spor, ktorý mal Viktor Vincze s vedením televízie po tom, čo spolu s kolegami zo spravodajstva kritizovali zmeny, ktoré údajne ovplyvňovali nezávislosť spravodajstva. Markíza však popiera, že by to bola forma „pomsty“ a tvrdí, že výber moderátorov spravili na základe iných kritérií vhodných pre podujatie.

Domov
Zdieľať
Diskusia