Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2024 o 16:53
Čas čítania 0:55
Jela Vážanová

Viktor Vincze už možno nebude moderovať Let's Dance. Vraj nedostal ponuku

OSOBNOSTI TELEVÍZIA MARKÍZA VIKTOR VINCZE
Uložiť Uložené

Moderátor Viktor Vincze je známy svojim pôsobením v televízii Markíza.

Na jeseň Markíza pripravuje tanečné turné po Slovensku, na ktorom sa zúčastnia viacerí tanečníci, ktorí sa predstavili nielen v poslednej sérii, ale aj v predchádzajúcich ročníkoch. Bude ich sprevádzať aj moderátorka Lucia Hlaváčková, ktorá v tejto šou spolu s Vinczem tvorila moderátorské duo. Jej kolega však vraj na turné pozvaný nebol.

„Na Let’s Dance turné sa počas tejto jesene neobjaví. Nedostal ponuku a už s ním definitívne nerátajú,“ uviedol Šarm, odvolávajúc sa na zdroje z prostredia Markízy.

Moderátorská dvojica 8. série Let’s Dance Viktor Vincze a Lucia Hlaváčková.
Moderátorská dvojica 8. série Let’s Dance Viktor Vincze a Lucia Hlaváčková. Zdroj: TV Markíza

Portál Aktuality.sk oslovil televíziu s otázkou, či plánujú vynechať Vinczeho z nadchádzajúceho turné, ale televízia zatiaľ neposkytla jednoznačnú odpoveď. „V najbližších dňoch zverejníme bližšie informácie o Let’s Dance turné,“ uviedol Lukáš Kočišek, zástupca PR oddelenia.

Týždenník Šarm ďalej špekuluje, že dôvodom Vinczeho absencie na turné môže byť nedávny konflikt s vedením televízie. Pred letom Vincze spolu s Kovačičom a Adelom Ghannamom založili v televízii odbory, pričom otvorene kritizovali vedenie, vrátane obvinení z politického tlaku na spravodajstvo. Za iniciatívu sa postavilo viac ako sto zamestnancov televízie, avšak vedenie Markízy obvinenia odmietlo.

Odporúčané
Víťaz Let’s Dance Jakub Jablonský: Pred pár rokmi som chcel skončiť s herectvom a robiť realitného makléra (Rozhovor) Víťaz Let’s Dance Jakub Jablonský: Pred pár rokmi som chcel skončiť s herectvom a robiť realitného makléra (Rozhovor) 14. mája 2024 o 16:30

Vincze v rozhovore pre Denník N v júni pripustil, že jeho kariéra v televízii môže byť ohrozená kvôli jeho zapojeniu do odborov a štrajkovej aktivity. „A hoci mi je ľudsky veľmi smutno, že sa v posledných mesiacoch rozkladá mnohé z toho, čo táto televízia hodnotovo znamenala a na čom moji kolegovia pracujú aj celý svoj život, je to pre mňa principiálna vec,“ vyjadril sa.

Domov
Zdieľať
Diskusia