Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
30. júna 2024 o 11:23
Čas čítania 0:32
Barbora Fábryová

Najkrajšou Európankou sa stala Slovenka. Petra Siváková vyhrala prestížnu súťaž krásy

ZAUJÍMAVOSTI MODELING SÚŤAŽ
Uložiť Uložené

Petra Siváková sa v roku 2023 stala prvou vicemiss.

Prvá vicemiss za rok 2023 Petra Siváková vyhrala v Poľsku titul najkrajšej Európanky. Siváková sa tak môže pýšiť titulom Supra Model of the Year Europe. O svojom úspechu informovala na sociálnej sieti Instagram.

„Som taká vďačná, že ani neviem opísať, ako sa cítim. Európska supramodelka roka, ďakujem Miss Supranational. Poďme, Slovensko,“  napísala na Instagrame.

Portál Topky informoval, že Slovenka sa na súťaž pripravovala naozaj poctivo. „Môj ostatný rok bol najmä plný príprav. Keďže svetová súťaž je takým mojím detským snom, chcela som počas celého svojho obdobia kraľovania urobiť maximum pre to, aby som na svetovú súťaž išla pripravená na dvesto percent a odprezentovala naše krásne Slovensko na vysokej úrovni,“ povedala v rozhovore. 

Siváková sa na pódiu ocitla spolu s ostatnými víťazkami. Okrem Slovenky získali titul supramodelka aj Bolívijčanka, Thajčanka, Arubčanka a modelka z Pobrežia Slonoviny. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Petra Sivakova (@petrasivakova)

Späť
Zdieľať
Diskusia