Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2024 o 14:11
Čas čítania 0:48
Radoslava Juračková

VIDEO: Ľudia uviazli na kolotoči dole hlavou. Vyslobodzovanie trvalo pol hodiny

ZAUJÍMAVOSTI AMERIKA ŠTUDENTI ZÁBAVNÉ PARKY A KOLOTOČE
Uložiť Uložené

Atrakcia je v prevádzke od roku 2021 a doteraz s ňou zábavný park nemal žiadne problémy.

V americkom Oregone uviazli študenti na kolotoči v zábavnom parku. Atrakcia sa zastavila presne vtedy, keď viseli dole hlavou. V danej polohe museli zotrvať až 30 minút, kým ich nevyslobodili hasiči, informuje BBC.

Porucha nastala pri prevádzke kolotoča AtmosFear, ktorý Oaks Park prevádzkuje od roku 2021. Počas incidentu bolo na kyvadlovom kolotoči 28 ľudí. Ako uvádza park vo svojom vyjadrení, záchranné zložky prišli približne po 25 minútach. Jedného z ľudí, ktorí boli na atrakcii, previezli preventívne do nemocnice. 

V oficiálnom vyhlásení parku píšu aj to, že atrakcia momentálne zostane zatvorená. Vedenie parku je v kontakte s výrobcom kolotoča a spoločne sa snažia zistiť príčinu jeho zastavenia.

Zábavný park bol plný študentov

Školáci prišli na atrakcie osláviť koniec školského roka. Daniel Allen, ktorý bol v čase incidentu na kolotoči, pre CBS News Kion povedal, že to bol šialený zážitok. Počas čakania na pomoc zadržiaval vracanie. Bolesti pociťoval v oblasti nôh a močového mechúra.  

Domov
Zdieľať
Diskusia