Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2024 o 13:56
Čas čítania 0:33
Barbora Adamkovičová

VIDEO: Takáto bola Júliina reakcia po tom, čo sa vypli kamery. Stanke a Radkovi po nakrúcaní Ruže pre nevestu pogratulovala

FILMY A SERIÁLY RUŽA PRE NEVESTU
Uložiť Uložené

„Ja si nemyslím, že sa rozhodol racionálne,“ prehovorila česká súťažiaca po tom, čo ju Radko odmietol. Racionálnou voľbou by vraj bola ona.

V minulotýždňovom finále populárnej reality šou Ruža pre nevestu 2 vyhrala Stanka, ktorá namiesto ruže dostala od Radka prsteň. Júlia boj o lásku prehrala a na kameru priznala, ako vníma výber nórskeho podnikateľa. „Ja si nemyslím, že sa rozhodol racionálne,“ prehovorila česká súťažiaca po tom, čo ju bachelor odmietol, „pretože racionálne by som bola tou voľbou ja.“

Televízia Markíza však zverejnila exkluzívne zábery toho, čo sa udialo v momente, keď sa nakrúcanie oficiálne skončilo. Vidieť na nich, ako porazená Júlia gratuluje šťastnému páru:

Láska Radka a Stanky napokon dlho netrvala – nevesta totiž prezradila, že ich vzájomné sympatie do vzťahu neprerástli. „Spoznávanie sa mimo kamier v reálnom živote naberalo iný rozmer,“ prehovorila očarujúca východniarka, čím šokovala mnohých fanúšikov relácie. Radko však svoju účasť v šou údajne neľutuje a aj napriek rozchodu verí, že človek si v nej dokáže nájsť lásku.
Domov
Zdieľať
Diskusia