Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2024 o 15:17
Čas čítania 0:35
Radka Klučárová

Bizarná krádež v Žiline: Zlodeja zachytila kamera, ako kradne kohúta. Napokon si to rozmyslel a priniesol ho naspäť

ZAUJÍMAVOSTI KRÁDEŽ SPRÁVY Z DOMOVA ŽILINA ZLODEJI
Uložiť Uložené

Medializácia kurióznej krádeže priniesla ovocie a zakrátko sa kohút vrátil k svojmu majiteľovi.

Zlodej v Žiline za bieleho dňa ukradol kohúta priamo z dvora domu. Podľa slov majiteľa išlo o samca zo Švajčiarska. Nešťastný poškodený síce zachytil odchádzajúce auto, ale krádeži už zabrániť nestihol, a tak sa obrátil na políciu a skupinu HAKA – Hľadá sa auto krádeže automobilov v domnení, že mu dokážu pomôcť. 

„Krádež prebiehala tak, že po ceste išlo dodávkové vozidlo Fiat Ducato BY224BG, z vozidla vystúpil vodič, ulovil kohúta, naložil si ho do vozidla a utiekol. Nešťastný majiteľ síce z domu vybehol, ale stačil iba odfotiť unikajúce vozidlo. Chvalabohu, okrem fotografie existuje aj kamerový záznam z krádeže,“ píše na facebookovom profile HAKA. 

Medializácia kurióznej krádeže priniesla ovocie a zakrátko sa kohút vrátil k svojmu majiteľovi. „Po zverejnení krádeže sa dostavil zlodej, tentoraz na vozidle Škoda Superb, a uneseneho kohúta vyložil tam, kde ho ukradol. Máme obrovskú radosť, že to kohút prežil bez ujmy,“ informoval majiteľ v komentároch. 

krádež, kohút
Zdroj: HAKA – Hľadá sa auto krádeže automobilov (Facebook)
Domov
Zdieľať
Diskusia