Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. mája 2024, 9:03
Čas čítania 0:58
Radka Klučárová

Jared Leto prekvapil fanúšikov v Krakove a odohral koncert priamo na ulici. Môžu sa na podobné prekvapenie tešiť aj Slováci?

HUDBA JARED LETO KONCERTY KRAKOV POĽSKO SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Jared Leto sa postaral o poriadne prekvapenie. Na revanš od fanúšikov dostal veľký plyšový piroh.

Hollywoodsky herec a spevák Jared Leto potešil poľských fanúšikov a deň pred veľkolepým koncertom svojej kapely Thirty Seconds to Mars v rámci turné Seasons 2024 Global Tour sa s nimi počas poľskej zastávky v Krakove stretol priamo v centre mesta. 

Pár hodín pred stretnutím na sociálnej sieti X zverejnil stručnú pozvánku. „Krakov! Zastavte sa ešte dnes, aby ste sa s nami stretli a vypočuli si, ako hráme. O 14.30 na Rynku, pri pomníku Adamovi Mickiewiczovi,“ napísal Leto a k príspevku pripojil presnú polohu aj fotku miesta.

Fanúšikovia si nenechali ujsť príležitosť a na hlavné námestie prišli v hojnom počte. Netrvalo dlho a medzi nimi sa iba s gitarou v ruke objavil aj sám Jared Leto spolu s bratom Shannonom. Priamo v tesnej blízkosti fanúšikov odohrali krátky akustický koncert, na ktorom odznelo niekoľko ich skladieb.

Na konci stretnutia spevák od fanúšikov dostal roztomilý plyšový piroh. Ako totiž už dávnejšie sám uviedol, túto tradičnú pochúťku si počas pobytu v Poľsku rozhodne nenechá ujsť. 

Odporúčané
30 Seconds to Mars: Ich odvážny BDSM videoklip zakázali televízie a čelili 30-miliónovej žalobe 30 Seconds to Mars: Ich odvážny BDSM videoklip zakázali televízie a čelili 30-miliónovej žalobe 1. mája 2024, 9:30

Thirty Seconds to Mars odohrajú koncert v krakovskej Tauron Arene už dnes 9. mája. Potom sa kapela presunie priamo do Bratislavy, kde ju v piatok 10. mája čaká koncert v Aréne Ondreja Nepelu. Či sa na podobné prekvapenie môžu tešiť aj fanúšikovia na Slovensku, je zatiaľ otázne. Možno sa na jeho sociálnych sieťach objaví ďalší tajomný odkaz s pozvánkou na priateľské stretnutie.

Anketa:
Chystáš sa na koncert Thirty Seconds to Mars?
Áno.
Nie.
Neviem.
Áno.
45 %
Nie.
49 %
Neviem.
6 %
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa JARED LETO (@jaredleto)

Domov
Zdieľať
Diskusia