Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
23. apríla 2024, 17:13
Čas čítania 0:30
Radka Klučárová

VIDEO: Obyvatelia Slovenského Grobu neverili vlastným očiam. Medzi krčmou a obecným úradom si vykračovali splašené diviaky

ZAUJÍMAVOSTI SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Divá zver sa prechádzala rovno po chodníku.

Obyvateľom Slovenského Grobu sa v nočných hodinách naskytol nečakaný pohľad. Priamo pod ich oknami sa totiž prechádzala dvojica splašených diviakov. Začudovaní obyvatelia ich zachytili približne o 23.00 h na trase medzi krčmou a obecným úradom.

Obyvatelia pod príspevkom na sociálnej sieti žartovali, že vďaka nezvaným štvornohým návštevníkom aspoň nie sú sami a že sú radi, že to nie sú medvede, ktorých stret s ľuďmi na území Slovenska je v poslednom období čoraz častejší. „Chodiaci guláš na chodníku, ale aké sú slušne vychované, že aj po chodníku idú,“ napísal jeden z komentujúcich.

„Išli cez priechod (pri šenku), potom po chodníku smerom k obecnému úradu,“ okomentovala ich trasu svedkyňa. Nočné potulky po obci v okrese Pezinok nakrútili domáci na video, ktoré zverejnili na sociálnej sieti. Nájdeš ho nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia