Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
14. apríla 2024, 17:11
Čas čítania 0:38
Eva Thonhauserová

Rihanna pózovala na titulke známeho magazínu ako „necudná mníška“. Intímnymi fotkami pobúrila veriacich

MÓDA RIHANNA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Speváčka sa dlhodobo hlási ku kresťanskej viere.

Speváčka Rihanna sa stala tvárou najnovšieho vydania amerického magazínu Interview s názvom Rihanna is Ready to Confess (Rihanna je pripravená sa vyspovedať). Na titulke pózuje ako mníška, avšak v sexuálnom až striptízovom „štýle“. Po zverejnení fotky sa na speváčku zvrhla vlna kritiky spomedzi veriacich, upozorňuje portál abcnews.go.com

Na titulnej fotke je Rihanna zachytená v „oversied“ bielej košeli skĺzajúcej z ramena. Jej make-up sa nesie v duchu 90. rokov. Mnohé komentáre k príspevku Interview boli kritické, ľudia označili vzhľad 36-ročnej speváčky za „nesvätý“ a „neúctivý“, iní tvrdili, že speváčka sa vysmieva kresťanstvu.

Speváčka sa však hlási ku kresťanstvu a v interview naznačila, že jej spiritualita zostáva „nedotknutá“. V minulosti v rozhovore uviedla, že jej nebojácnosť a vyrovnávanie sa so slávou pripisuje speváčka svojmu „vzťahu s Bohom“ a „mysleniu na to, čo je v jej živote dôležité“. Tým sa podľa jej slov drží pri zemi a netrápi ju, čo si myslia ostatní. 

Domov
Zdieľať
Diskusia