Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
12. apríla 2024, 13:50
Čas čítania 0:34
Radoslava Juračková

Rytmus chce ísť do politiky, vraj Slovensku veľa dlhuje. Vidí sa na pôde ministerstva kultúry

OSOBNOSTI HUDBA POLITIKA RYTMUS
Uložiť Uložené

So svojimi plánmi sa zdôveril na sociálnej sieti.

Slovenský raper dal fanúšikom priestor na to, aby sa ho pýtali na Instagrame otázky. Jedného z nich zaujímalo, či sa vidí v politike. Raper totiž už v minulosti v spojitosti s tým skloňoval pôdu ministerstva kultúry.

Na otázku odpovedal priamo a svojim sledovateľom zanechal jasný odkaz: „Ja som zvyknutý, že sa ľudia smejú z mojich snov, ale áno, sú to reálne úvahy, pretože v kultúre/šoubiznise som dosiahol všetko. Dlhujem tejto krajine veľa, a preto viem, že je povinnosť starať sa o našu kultúru ako minister.“

Celú svoju odpoveď uzavrel veľavravným hashtagom #RytmusBuduciMinisterKultury.

Rytmus
Zdroj: Instagram (rytmusking)

Politická angažovanosť rapera

O svojich politických plánoch sa raper zdôveril krátko po tom, čo na sociálnej sieti počas moratória vyjadril podporu Petrovi Pellegrinimu. Urobila to aj jeho manželka Jasmina Alagič Vrbovská, Zuzana Strauz Plačková či Atilla Végh.

Práve v spojitosti s podporou prezidentského kandidáta prišli niektorí z influencerov o hodnotné spolupráce s nadnárodnými firmami.

Domov
Zdieľať
Diskusia