Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2024, 10:09
Čas čítania 0:48
Radoslava Juračková

Prvá pánska športová móda z dielne Kim Kardashian. Kampaň na kolekciu nafotili vysokoškoláci

MÓDA BASKETBAL KIM KARDASHIAN MÓDA
Uložiť Uložené

Kardashianka dnes prichádza s novou kolekciou pre pánov.

Nová kolekcia značky Skims vznikla v spolupráci s vysokoškolskými basketbalovými tímami. Nesie príznačný názov All Stars, čím reflektujú na mladé basketbalové talenty. Tí nafotili kampaň na novú kolekciu.

Prvá pánska kolekcia na bežné nosenie

All Stars je prvá pánska línia Skims, ktorá je určená na športovanie a každodenné nosenie. V októbri minulého roka prišla podnikateľka po prvý raz s pánskou módou. Kolekcia však obsahovala iba spodnú bielizeň.

Pre portál GQ sa po spustení predaja vyjadrila: „Nikdy sme nemali na nič viac žiadostí ako na pánske oblečenie.“ V kampani sa vtedy objavil futbalista Nick Bosa, basketbalista Shai Gilgeous-Alexander či svetoznámy brazílsky futbalista Neymar. V rozhovore sa vyjadril aj Jens Grede, ktorý je spoluzakladateľom Skims. Pre portál dodal: „Dvadsať percent návštev na webe a desať percent našich zákazníkov sú muži.“

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SKIMS (@skims)

Outfity v rôznych farebných variáciách

Nová kolekcia pozostáva z dvoch typov mikín, trička, teplákov v dvoch strihoch a šortiek. Tak ako väčšina oblečenia z dielne Kim Kardashian, aj táto sa nesie v duchu neutrálnych farieb. Každý kúsok je možné kúpiť až v piatich farebných verziách.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SKIMS (@skims)

Domov
Zdieľať
Diskusia