Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2023, 15:31
Čas čítania 0:38
Jana Chovancová

Môžeš si kúpiť bidet, ktorý používala Beyoncé a Jay-Z. Nový majiteľ rozpredáva veci z ich starého domu

OSOBNOSTI BEYONCÉ JAY-Z
Uložiť Uložené

Ak si vášnivým fanúšikom a urobil by si čokoľvek pre to, aby si mohol používať rovnaký bidet ako Beyocné a Jay-Z, tak sa poponáhľaj na eBay.

Asi nikomu neunikla správa o tom, že Beyoncé a Jay-Z v máji kúpili najdrahšiu nehnuteľnosť v histórii Kalifornie. Dvojica za ňu vysolila 200 miliónov dolárov, čo je v prepočte približne 185 miliónov eur. Nový majiteľ ich starého domu sa rozhodol, že nehnuteľnosť prejde rekonštrukciou, a zopár vecí sa tak dostalo na eBay, píše o tom TMZ

Prepychové kúsky, ktoré užívala Beyoncé aj Jay-Z, nájdeš na eBayi, ak si vyhľadáš obchod Eric's Architectural Salvage. Na stránke sa nachádza niekoľko predmetov, ktoré pochádzajú zo starého domu dvojice, potvrdil to priamo majiteľ obchodu. Okrem zopár drobností sa však medzi nábytkom nachádza aj luxusný kúsok z kúpeľne. 

Veci, ktoré sa nachádzali v starom príbytku Beyoncé a Jay-Z-ho, sú na predaj. Veci, ktoré sa nachádzali v starom príbytku Beyoncé a Jay-Z-ho, sú na predaj. Veci, ktoré sa nachádzali v starom príbytku Beyoncé a Jay-Z-ho, sú na predaj. Veci, ktoré sa nachádzali v starom príbytku Beyoncé a Jay-Z-ho, sú na predaj. Za bidet zaplatíš tisíce.
Zobraziť galériu
(4)

Za bidet, na ktorom sedávala jedna z najlepšie zarábajúcich hudobných dvojíc, by si v prípade záujmu zaplatil takmer 2 200 eur. V ponuke je aj obrovský oblúkový rám dverí, svietniky či krásne francúzske dvere. Ak sa ti nejaký kúsok nábytku od slávneho páru hodí domov, môžeš si ho pokojne objednať aj ty. Potrebuješ na to iba niekoľkomesačné úspory.

Domov
Zdieľať
Diskusia