Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2023, 8:17
Čas čítania 1:17
Denisa Šútorová

Timothée Chalamet má po vzťahu s Kylie Jenner ďalšiu novinku. Chanel ho predstavil ako novú tvár ikonického parfumu

MÓDA TIMOTHÉE CHALAMET CHANEL MÓDA PARFUMY
Uložiť Uložené

Chanel na svojom Instagrame potvrdil, že herec je novým ambasádorom známeho parfumu.

Miláčik Hollywoodu Timothée Chalamet nemá o spolupráce núdzu. Herec sa stal novou tvárou ikonickej vône Blue de Chanel. 

„Chanel s potešením oznamuje, že Timothée Chalamet bude ambasádorom vône Blue de Chanel. Vône pre muža, ktorý je hlboko sám sebou,“ píše na sociálnej sieti.

Timothée Chalamet tak na poste ambasádora Blue de Chanel vystrieda Gasparda Ulliela, ktorý minulý rok tragicky zahynul pri nehode na lyžiach. Zároveň sa tak pripojí k Bradovi Pittovi, ktorý je tiež ambasádorom parfumov luxusnej francúzskej značky a ešte v roku 2012 sa stal vôbec prvým mužským ambasádorom pre kultové vône Chanel No. 5. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

Timothée Chalamet bol nedávno videný pri natáčaní reklamy pre Blue de Chanel v metropole New Yorku a pred ôsmimi týždňami zverejnil na svojom Instagrame fotografiu s monogramom značky, bielym ikonickým dvojitým „C“ na čiernom pozadí.

V sprievodnom texte sa písalo „CC X TC OTW“. Fanúšikom ani nadšencom módneho sveta však nebolo jasné, o akú konkrétnu spoluprácu ide, a veľa z nich špekulovalo, že pôjde o líniu pánskeho oblečenia. Verní „fans“ dnes už vedia, že boli „tesne“ vedľa. 

Odporúčané
To najlepšie z pouličnej kultúry a možnosť vyhrať 3 300 €. Druhý ročník eventu The Streets Culture predstavil niekoľko noviniek To najlepšie z pouličnej kultúry a možnosť vyhrať 3 300 €. Druhý ročník eventu The Streets Culture predstavil niekoľko noviniek 26. apríla 2024, 15:00

Chanel vo svojej tlačovej správe potvrdil, že 27-ročnú hviezdu Duny a Interstellaru uvidíme v kampani pre Blue de Chanel už v júni tohto roka, o ktorej fotografie sa postará taliansko-americký režisér Mario Sorrenti. Fotografie kampane doplní na jeseň aj krátky film režiséra Martina Scorseseho, ktorý natočil pre Chanel reklamu v roku 2010.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

v novembri si Chalameta pozrieme v pokračovaní Duny po boku Zendaye a momentálne natáča aj očakávaný film Wonka. Čerešničkou na torte je aj jeho vzťah s Kylie Jenner

V prípade parfumu Blue de Chanel ide o dynamickú a intenzívnu mužskú vôňu, ktorá na scénu prináša nonšalantnosť a eleganciu, vôňu citrusu, pačuli a drevitých esencií. Okrem toho upúta aj mužov, ktorých „vízia je ďalej ako samotný horizont“ a ktorí nemajú radi hranice, píše Chanel. Ideš do toho?

Domov
Zdieľať
Diskusia