Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eduard Starkbauer
12. apríla 2023, 11:02
Čas čítania 0:38

Žilinka reaguje na domáce násilie, ktoré zažila influencerka Ráchel. Sľubuje, že štátne orgány v tomto prípade zakročia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Reakcia prišla deň po zverejnení fotografií domáceho násilia.

Generálny prokurátor Maroš Žilinka reagoval na prípad domáceho násilia, ktorého sa dopustil moderátor a spevák Tomy Kotty na svojej 21-ročnej partnerke influencerke Ráchel Karnižovej.

Jeho reakcia prišla deň po zverejnení správ, hlasoviek a fotografií, ktoré zachytávajú zranenia na jej tele a zdemolovaný byt.

Niet miesta na mlčanie, tvrdí Žilinka

„Pri domácom násilí niet miesta na mlčanie, nevšímavosť okolia, falošnú ilúziu či ospravedlnenie, a to bez ohľadu na status obete,“ vyhlásil Žilinka. Doplnil, že boj proti domácemu násiliu je dlhodobou prioritou generálnej prokuratúry. V statuse sľubuje, že prípad nezostane zo strany orgánov činných v trestnom konaní nepovšimnutý a bude dôkladne objasnený.

Televízia Markíza, v ktorej Tomy Kotty pôsobí, už vyhlásila, že odsudzuje akékoľvek formy násilného správania a považuje ich za prekážku ich ďalšej spolupráce.

Ráchel Karnižová, známa z Instagramu pod pseudonymom Rachellkka, prehovorila o domácom násilí. Na sociálnej sieti podrobne opísala, ako ju jej expartner a známy slovenský moderátor a muzikant Tomy Kotty (civilným menom Tomáš Drahoš) fyzicky aj verbálne týral.

Domov
Zdieľať
Diskusia