Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
4. apríla 2023, 12:31
Čas čítania 0:43
Martin Adam Pavlík

The Rock oznámil hraný remake obľúbeného animáka Moana. Snímku bude produkovať a stvárni v nej poloboha Mauiho

The Rock oznámil hraný remake obľúbeného animáka Moana. Snímku bude produkovať a stvárni v nej poloboha Mauiho
Zdroj: Buena Vista Pictures US
FILMY A SERIÁLY FILMY A SERIÁLY MOANA WALT DISNEY
Uložiť Uložené

Film je dokonca už v počiatočnom štádiu vývoja pod štúdiom Disney.

Ako píše Deadline, herec Dwayne „The Rock“ Johnson v pondelok oznámil, že uvidíme hraný remake obľúbenej animovanej rozprávky Moana, ktorá získala dve nominácie na Oscara a režírovali ju Ron Clements a John Muskera. 

The Rock prišiel s oznámením priamo z Havaja po boku svojich dcér. Johnson v animáku z roku 2016 prepožičal svoj hlas polobohovi Mauimu, v hranej verzii si ho už naplno zahrá. Herec bude film tiež produkovať spolu s Danym Garciom prostredníctvom ich produkčnej spoločnosti Seven Bucks Productions. 

 
Na videu zdôraznil, že je veľmi poctený tým, že môže priniesť krásny príbeh Moany na plátno. „Tento príbeh je mojou kultúrou a je zároveň symbolom milosti a sily bojovníka nášho ľudu. Nosím túto kultúru hrdo na svojej koži a vo svojej duši,“ prezradil herec. 

Moanu v hranom filme stvárni herečka a speváčka Chloe Auliʻi Cravalho, ktorá už v roku 2016 nadabovala rovnakú postavu. „Sila a vytrvalosť Moany sú inšpiratívne, a to pre divákov na celom svete, pre mňa a pre všetkých, ktorí ju pomohli priviesť k životu. Teším sa, že sa o jej príbeh podelím úplne novým spôsobom,“ povedala nadšene herečka.


Domov
Zdieľať
Diskusia