Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Jakub Paulík
4. apríla 2023, 11:50
Čas čítania 0:38

Bývalý šéf Michaela Schumachera prehovoril o zdravotnom stave legendy. Nehoda mala následky, opisuje v novom rozhovore

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Verejnosť a médiá požiadal, aby Michaela Schumachera spoločne s rodinou neotravovali.

Bývalý šéf Michaela Schumachera z Ferrari Jean Todt patrí medzi blízkych rodinných priateľov tejto motoristickej legendy.

Ako jeden z mála ľudí sa preto stretáva s jeho rodinou a chodí svojho priateľa pravidelne navštevovať napriek tomu, že Schumacher „on a jeho rodina sú mojou rodinou“, objasnil v novom rozhovore pre taliansky denník Corriere della Sera. Todt pracoval s legendárnym jazdcom medzi rokmi 2000 až 2004, keď päťkrát po sebe získal titul majstra sveta.

Todt v rozhovore skonštatoval, že nehoda Schumachera „mala následky“, o ktorých však odmieta hovoriť, pretože rešpektuje želanie jeho manželky Corinny a detí. Každému, kto si myslí, že o tejto situácii niečo vie, odkazuje, že nevie vôbec nič. „Nechajme ho na pokoji,“ požiadal verejnosť a médiá.

Michael Schumacher sa v roku 2014 vážne zranil pri lyžiarskej nehode vo Francúzsku, po ktorej ho uviedli do umelého spánku. Jeho manželka Corinna sa o Schumachera stará v ich sídle pri Ženevskom jazere vo Švajčiarsku. K zdravotnému stavu Schumachera sa rodina odmieta oficiálne vyjadrovať.

Schumacher
Zdroj: flickr.com/photos/schumachergirl1956/
Domov
Zdieľať
Diskusia