Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Florián Meričko
3. apríla 2023, 14:07
Čas čítania 0:51

SaS vysvetľuje Krúpu v mikine a bosé nohy. Vybielených tváričiek vraj bolo dosť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Strana Sloboda a Solidarita cez víkend spustila novú predvolebnú kampaň.

Hnutie Richarda Sulíka spustilo novú kampaň ešte len v nedeľu 2. apríla, no už teraz sa stáva terčom nepochopenia. Refresher preto oslovil hovorcu strany SaS Ondreja Šprláka, ktorý nám priblížil, čo stojí za veľkými zmenami v kampani a novými atypickými fotografiami budúcich lídrov kandidátky.

V oficiálnom vyjadrení taktiež priznal, že Sloboda a Solidarita pracovala aj s marketérom Marekom Prchalom, bývalým hlavným marketingovým lídrom strany ANO Andreja Babiša. 

„Marek Prchal pracoval s našimi tímlídrami a tímom v strane a rokujeme o ďalšej spolupráci,“ informoval Šprlák. 

Vybielených tváričiek a zubov už bolo dosť

Hovorca strany priblížil, že SaS v tejto kampani výrazne zmenili stratégiu. Podľa jeho slov sa spoliehajú na úprimnosť a autentickosť. Šprlák taktiež potvrdil, že kampaň prichádza aj s novým logom a neoficiálnou zmenou v názve „SASKA“.

„Sme autentickí. Vybielených tváričiek, zubov a bielych košieľ s kravatami v oblekoch a ľudí svätejších ako pápež bolo na bilbordoch už dosť. Ukazuje to viac z ich osobnosti ako uniformné košele alebo saká. Každý z nich je expert a určite sa nám bude všetkým lepšie zaspávať, keď bude kľúčový rezort riadiť Juraj Krúpa v mikine než nejaký pseudoodborník v obleku,“ priblížil pre Refresher.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Napriek všetkým uvedeným zmenám ostáva hnutie verné pôvodnému logu a názvu Sloboda a Solidarita. Na volebných lístkoch uvidíte práve tento názov, čo potvrdil aj hovorca strany.

Nová kampaň strany Sloboda a Solidarita.
Nová kampaň strany Sloboda a Solidarita. Zdroj: FB/Mária Kolíková, SaS
Domov
Zdieľať
Diskusia