Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
TASR
2. apríla 2023, 14:25
Čas čítania 0:30

Polícia ohlásila bezpečnostné opatrenia k futbalovému derby Spartak – Slovan. Na verejný poriadok budú dohliadať stovky policajtov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Polícia ohlásila bezpečnostné opatrenia k futbalovému derby Spartak – Slovan. Na verejný poriadok budú dohliadať stovky policajtov
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Očakávaný zápas začne v nedeľu 2. apríla o 17.30 hod. na Štadióne Antona Malatinského v Trnave.

V nedeľu od 15.00 h do 18.00 h pre bezpečnostné opatrenia k futbalovému derby Spartak – Slovan uzavrú Kollárovu ulicu v Trnave.

Polícia pripravuje aj ďalšie kroky, na bezpečnosť a verejný poriadok budú dohliadať stovky policajtov. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová. Organizátor označil zápas opäť za rizikový.

„Nasadení budú predovšetkým príslušníci služby poriadkovej polície. O policajné posily sme požiadali aj susedné kraje a policajtov z oddelenia služobnej kynológie a hipológie,“ uviedla. Upozornila na to, že časové obdobie uzatvorenia Kollárovej ulice sa môže zmeniť podľa aktuálneho vývoja bezpečnostnej situácie.

„Dôrazne žiadame fanúšikov oboch klubov, aby sa zdržali nešportového správania, vyhli sa vzájomným provokáciám a konfliktom. Pripomíname, že v prípade protiprávneho konania hrozia previnilcom vyššie sankcie a na mieste im policajt môže uložiť pokutu až do 1000 eur,“ doplnila Linkešová.

Spartak Trnava, ultras
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj
Domov
Zdieľať
Diskusia