Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
30. marca 2023, 15:30
Čas čítania 0:32

Prešovčan ilegálne obchodoval s liekmi na predpis ako Neurol či Tramal. Našli uňho viac ako 3 500 tabliet, hrozí mu vysoký trest

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia muža zadržala v rámci akcie s názvom Lekár.

Prešovská polícia obvinila muža, ktorý údajne obchodoval s liekmi na predpis. V utorok 28. marca páchateľa zadržali v rámci policajnej akcie s názvom Lekár zameranej proti páchaniu drogovej trestnej činnosti v Prešove. 

„Pri domovej prehliadke boli zaistené liečivá viazané na lekársky predpis, a to najmä Neurol v množstve najmenej 3 500 tabliet, Tralgit v množstve najmenej 44 balení (fľaštičiek) a Tramal. Predmetné liečivá si mal zadovažovať 33-ročný Prešovčan a následne ich mal ďalej neoprávnene distribuovať ďalším osobám,“ píše polícia na Facebooku.

Vyšetrovateľ obvinil muža z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi v súbehu s prečinom ohrozovania zdravia nepovolenými liekmi, liečivami a zdravotníckymi pomôckami.

Vyšetrovateľ podal návrh na väzobné stíhanie páchateľa a v prípade dokázania viny mu hrozí trest 10 až 15 rokov odňatia slobody. 

Domov
Zdieľať
Diskusia