Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
28. marca 2023, 11:20
Čas čítania 0:28

Policajti na Považí chytili dílerov pervitínu a hašišu so 63 dávkami drog. Za mrežami môžu teraz natvrdo stráviť až 15 rokov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obaja muži už v minulosti boli súdne trestaní, a tak im teraz hrozí 10 až 15 rokov väzenia.

Policajti z Nového Mesta nad Váhom chytili dvojicu dílerov drog vo veku 23 a 45 rokov, uvádza polícia. V minulosti už pritom boli súdne trestaní.

Podľa polície si obvinení díleri zaisťovali drogy ako pervitín, marihuanu a hašiš. Tie užívali nielen pre vlastnú potrebu, ale aj s cieľom ďalšej distribúcie a predaja svojim zákazníkom.

„Novomestskí kriminalisti počas vyšetrovania zaistili 2 ks plastových vreciek s obsahom sušeného rastlinného materiálu zelenej farby, plastové vrecko s obsahom hnedozeleného lisovaného materiálu a zatavenú plastovú injekčnú striekačku s obsahom kryštalickej látky bielej farby,“ informuje ďalej polícia. 

Z tohto množstva mohli podľa polície vyrobiť 63 bežných dávok drogy. Obaja muži budú väzobne stíhaní a v prípade odsúdenia im hrozí 10 až 15 rokov za mrežami.

Marihuana
Zdroj: Polícia SR – Trenčiansky kraj
Domov
Zdieľať
Diskusia