Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
24. marca 2023, 16:40
Čas čítania 0:42

VIDEO: Majiteľ slovenskej cestovky Bubo pobúril internet. Mužov pozýva do Afriky za ženami, sú to najkrajšie baby, hovorí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dievčatá na videu budú mať podľa Fellnera čoskoro 15 rokov a stanú sa ženami. „Sú to najkrajšie baby a o chvíľu sa stanú ženami,“ hovorí.

Šéf cestovnej kancelárie Bubo Ľuboš Fellner pobúril slovenskú verejnosť nevhodným vyjadrením na adresu mladých dievčat. V najnovšom videu, ktoré medzičasom cestovná kancelária zo svojho Instagramu zmazala, volá ľudí do Afriky za mladými dievčatami.

Vo videu ukazuje miestne tínedžerky v tradičnom oblečení. Dievčatá sa podľa Fellnera čoskoro stanú ženami. „Toto sú tie najkrajšie baby v celej Afrike. Afrika bude o chvíľku najľudnatejší kontinent na svete a predbehne Áziu. Takže treba chodiť sem za dievčatami. Teraz už majú skoro 15 a tie, čo majú 15, sa dnes stanú ženami,“ hovorí.

Majiteľ cestovnej kancelárie Bubo Slovákov už v minulosti nahneval. Na začiatku pandémie v marci 2020 ľuďom odporúčal, aby sa pred koronavírusom chránili tak, že Slovenska vycestujú na dovolenku do exotiky.

„Na Slovensku budú v marci umierať ľudia... Rada, ktorú nemôžu dať žiadni politici svojim voličom chudobným, ale ja to elite Slovenska, ktorá s Bubom cestuje, ponúknuť môžem. Teraz je ten čas, vyberte si svoj zájazd, zažite tú najlepšiu dovolenku,“ odkazoval ľuďom.

Minulý rok zase organizoval zájazd na vojnou postihnutú Ukrajinu, kam chcel záujemcov vziať na ich vlastnú zodpovednosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia