Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
23. marca 2023, 20:20
Čas čítania 0:54

Vynaliezavá Slovenka od zaľúbených mužov vymámila 340-tisíc eur. Takto prefíkane na to využívala svoj vzhľad či malého syna

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podvodníčka si pod mnohými zámienkami štyroch mužov v období od júla 2016 do mája 2019 napožičiavala dokopy 339 024 eur.

Slovenka závislá od hazardných hier od mužov vymámila takmer 340-tisíc eur. Na získanie nemalej sumy peňazí využila svoj vzhľad, syna aj bizarné výhovorky. Peniaze potom prehrala v hazardných hrách, informuje Pluska. 

Veronika Dragulová svoje obete kontaktovala prostredníctvom sociálnych sietí, zoznamiek aj osobne. Pod zámienkou zaplatenia rozvodového právnika, opravy auta, zaplatenia energií či napríklad choroby si od štyroch mužov v období od júla 2016 do mája 2019 napožičiavala dokopy 339 024 eur.

„Ona hrala hazardné hry. Je psychiatricky uznaná za gemblerku. Peniaze vyťahovala od poškodených väčšinou tak, že zneužívala svoje dieťa ako záštitu chorôb, rozvodov, vymyslela si historky, že bola unesená mafiánmi, že je teraz zavretá na záchode, čo bude s jej deťmi,“ uviedol zástupca poškodených Róbert Odráška, pričom uviedol, že obetí môže byť ešte viac. Za skutok žene hrozilo až 15 rokov za mrežami. 

Mužov vábila na svoj zovňajšok

„Mužov si vyberala podľa typológie, ženské čaro vedela využiť, dať nádej na vzťah, nemala problém sa k tým mužom aj nasťahovať a žiť s nimi ako rodina. Vyhľadávala ich v robote, cez sociálne siete, cez rôzne zoznamky,“ uzavrel Odráška. 

1. marca 2024, 9:30 Čas čítania 3:47 Bývalý erotický salón v Bratislave pretvorili na moderné bistro. Chystajú unikátny koncept pod holým nebom Bývalý erotický salón v Bratislave pretvorili na moderné bistro. Chystajú unikátny koncept pod holým nebom

Okresný súd v Partizánskom ženu odsúdil na trest odňatia slobody vo výške 6 rokov v 2. nápravnovýchovnej skupine. Voči rozsudku sa Veronika odvolala. Rozsudok okresného súdu však potvrdil aj odvolací Krajský súd v Trenčíne, a tak sa odsúdená žena zakrátko sama prihlásila na polícii v Bánovciach nad Bebravou.

podvodníčka
Zdroj: Veronika H. (Facebook)
Domov
Zdieľať
Diskusia