Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
22. marca 2023, 13:39
Čas čítania 0:52

Nové informácie o tragédii v Petržalke. Súrodenci pochádzali z významnej lekárskej rodiny

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obaja pracovali v lekárskom prostredí.

Tragický prípad troch úmrtí v Petržalke je naďalej predmetom vyšetrovania. Zosnulí Marek a Michaela pochádzali z významnej lekárskej rodiny. Ich otec je uznávaným neurológom, ktorý pomáha v liečbe známej civilizačnej choroby, píše Nový Čas. Portál prišiel aj s ďalšími informáciami, s ktorými v rámci vyšetrovania pracuje aj polícia s cieľom čo najpresnejšie objasniť, čo sa v nedeľu na ulici Vyšehradská udialo. 

Obaja súrodenci pracovali v zdravotníctve. Michaela bola obľúbená psychologička. O svojho syna sa starala sama. Podľa zástupcov školy, do ktorej Šimon chodil, bol šikovným žiakom. Michal vraj prácu často menil. 

Tragická nedeľa

V Petržalke na Vyšehradskej ulici v Bratislave zomreli v nedeľu dvaja dospelí ľudia a jedno dieťa. Najskôr približne o desiatej ráno vypadol z okna muž, ktorý spadol na betónovú plochu. Utrpel vážne zranenia, ktorým podľahol pri prevoze do nemocnice. Približne o päť až šesť hodín nato vypadla pravdepodobne z okna alebo balkóna rovnakého bytu aj žena.

V byte následne našli dobodané dieťa. Aktuálne sa predpokladá, že brat zaútočil nožom na svoju sestru a jej dieťa, pričom krátko nato vyskočil z okna. Keď sa jeho sestra prebrala z bezvedomia a videla svoje mŕtve dieťa, podobne ako brat vyskočila z okna.

18. apríla 2024, 12:30 Čas čítania 3:37 Suka z Buchenwaldu: dekorácie si vyrábala z kože židovských väzňov, organizovala sexuálne orgie pre veliteľov tábora Suka z Buchenwaldu: dekorácie si vyrábala z kože židovských väzňov, organizovala sexuálne orgie pre veliteľov tábora

Sporným v prípade je fakt, že sa polícia do bytu s dobodaným dieťaťom dostala až po páde druhej osoby – jeho matky, ktorému predchádzal pád muža – jej brata.

Domov
Zdieľať
Diskusia