Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
20. marca 2023, 16:55
Čas čítania 0:31

Mladému Rožňavčanovi hrozí 15-ročné väzenie za pár gramov marihuany. Sušinu si dal opakovane posielať kuriérom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mužovi priťažila skutočnosť, že v minulosti sa už dopustil podobného trestného činu.

Kriminalisti z Košíc zadržali 26-ročného Rožňavčana a obvinili ho zo zločinu drogovej trestnej činnosti. Vzhľadom na to, že muž bol v podmienke a podobného činu sa dopustil už v minulosti, došlo k zmene právnej kvalifikácie na obzvlášť závažný zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Do basy teda môže poputovať na 15 rokov. 

„Kriminalisti z Košíc získali informácie, že omamné látky si podozrivý zabezpečuje prostredníctvom jednej z kuriérskych spoločností. V piatok v Košiciach po vyzdvihnutí zásielky muža zastavili pri jednom z výdajných miest a vyzvali ho, aby vydal podozrivé látky,“ píše polícia na Facebooku.


Muž škatuľu dobrovoľne vydal a polícia v nej našla fľaštičky so zelenou sušinou. Expertíza odhalila, že ide o marihuanu a zo zaisteného množstva by bolo možné pripraviť niekoľko desiatok dávok drogy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia