Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
15. marca 2023, 10:20
Čas čítania 0:45

Kolumbijská polícia zatkla nebezpečného drogového dílera. Ide o Slováka zo známej kauzy s narkotikami za státisíce

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podľa informácií by malo ísť o páchateľa z veľkej drogovej kauzy „Parketár“.

AKTUALIZOVANÉ 15. 3. o 10.45 h: Zadržaný by mal byť Slovák Michal Píš

Kolumbijská polícia informuje, že Michal Píš je identifikovaný ako varič metamfetamínu na Slovensku. Noviny.sk píšu, že ide o jedného z najhľadanejších Slovákov. 

Kolumbijská polícia zadržala nebezpečného drogového dílera. Podľa informácií TV Joj ide o Slováka, ktorého naše orgány vyšetrovali v medializovanom prípade „Parketár“. Na muža je vydaný medzinárodný zatykač. 

Muža zadržalo špeciálne protidrogové komando v rodinnom dome v meste Cartagena. Podľa informácií denníka El Universal po mužovi Interpol pátral vo viacerých krajinách.

Celú raziu vykonávalo riaditeľstvo kriminálneho vyšetrovania s pomocou Interpolu a kolumbijskej národnej polície v súlade so súdnym príkazom. 

Akcia Parketár

V júli 2022 NAKA v spolupráci s maďarskou a rakúskou políciou vykonala protidrogovú akciu s krycím názvom „Parketár“. 

Na území Slovenskej republiky polícia zadržala sedem osôb, zaistila psychotropné látky v hodnote 250-tisíc eur a finančnú hotovosť viac ako 300-tisíc eur.

9. apríla 2024, 19:30 Čas čítania 5:30 Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom

„Vyšetrovateľ národnej kriminálnej agentúry obvinil 16 osôb zo zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny (podľa § 296 Trestného zákona) a z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovanie s nimi (podľa § 172 Trestného zákona),“ píše polícia na Facebooku.

drogový díler
Zdroj: EL UNIVERSAL
Domov
Zdieľať
Diskusia