Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
13. marca 2023, 17:55
Čas čítania 0:30

Za súlož na stanici v Liptovskom Hrádku ide muž na 4 mesiace do väzenia. Takto súd vysvetlil prísny verdikt

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Muž bol počas činu pod vplyvom alkoholu.

Za súlož na železničnej stanici poputuje muž obvinený z trestného činu výtržníctva do väzenia na 4 mesiace. Jeho manželka zostala na slobode a prokuratúra jej obvinenie podmienečne zastavila. Za pohoršujúcu okolnosť považoval súd skutočnosť, že jedným zo svedkov bola aj maloletá osoba, píše MY

„Dopustil sa fyzicky na mieste verejnosti prístupnom hrubej neslušnosti tým, že vyvolával verejné pohoršenie vykonávaním pohlavného styku, čím spáchal prečin výtržníctva v  spolupáchateľstve,“ približuje svoje rozhodnutie liptovskomikulášsky sudca. 

Súložili priamo na podlahe stanice

Vo februári 2023 mestskej polícii v Liptovskom Hrádku nahlásili dvojicu, ktorá v priestoroch železničnej stanice súložila. „Po príchode službukonajúceho príslušníka MSP na miesto boli osoby vyzvané, aby činnosť okamžite prerušili.“ Na sexuálnom styku sa podľa trestného rozkazu dohodli. Súložili priamo na podlahe železničnej stanice. Muž bol počas činu pod vplyvom alkoholu. 

polícia, Liptovský Hrádok
Zdroj: Mestská polícia Liptovský Hrádok
Domov
Zdieľať
Diskusia