Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
13. marca 2023 o 16:38
Čas čítania 0:37

Polícia zastavila sfetovaného šoféra, ktorý kričal a plakal. Z vačku mu vypadlo vrecko s MDMA a fajka

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Po testoch šoférovi v tele zistili prítomnosť metamfetamínu, amfetamínu a MDMA.

Po Bratislave šoféroval mladý vodič pod vplyvom niekoľkých omamných a psychotropných látok. Polícia auto zastavila a pri bežnej kontrole policajt spozoroval, že šofér sa správa nekoordinovane a myká sa zo strany na stranu.

Pri vystupovaní z vozidla mužovi vypadlo vrecko s bielou kryštalickou látkou, načo muž spanikáril a začal hystericky kričať a plakať. Jeho spolujazdcovi vypadla sklenená fajka a policajtom priznal, že je pod vplyvom alkoholu a užil aj pervitín. Po následnej otázke policajta došlo u muža k zmenám nálad – hystericky kričal, plakal a bol zjavne rozrušený. 

„Uvedené predmety boli policajtom zo strany posádky vozidla dobrovoľne vydané, pričom vodič sa dobrovoľne podrobil skríningovému vyšetreniu v nemocnici, ktoré preukázalo prítomnosť metamfetamínu, amfetamínu a MDMA. Vodičovi bol zadržaný vodičský preukaz a ďalšia jazda bola zakázaná. Muž bol eskortovaný na príslušné policajné oddelenie,“ píše polícia na Facebooku. 

Polícia začala trestné stíhanie vo veci trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.


Domov
Zdieľať
Diskusia