Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
11. marca 2023, 11:32
Čas čítania 0:39

AKTUÁLNE: Časť diaľnice D2 obojsmerne uzavreli, je tam piesočná búrka. Orkán Diethelm vytrháva stromy aj billboardy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nápory vetra v Bratislave už čoskoro dosiahnu svoje dnešné maximum.

Polícia musela aktuálne uzavrieť časť diaľnice D2 pri Bratislave, na ktorej sa nečakane vyskytla piesočná búrka. Trasa je uzavretá v oboch smeroch medzi HP Čunovo a križovatkou s diaľnicou D4. „Aktuálne v danom úseku diaľnice D2 policajti dokumentujú škodové udalosti. Žiadame vodičov, aby využili alternatívne trasy a tomuto úseku sa úplne vyhli,“ napísali na Facebooku.

KR PZ BA
Zdroj: facebook.com/KRPZBA

Slovensko v súčasnosti čelí silnému náporu vetra, ktorý spôsobuje orkán Diethelm. Najvýraznejšie nápory vetra sa na Slovensku predpokladajú od 9. ho 15. hodiny. Podľa iMeteo.sk bude vietor v hlavnom meste najsilnejší okolo 13. hodiny. V Nitre a Bratislave už fúkalo rýchlosťou viac ako 90 kilometrov za hodinu.

Stella centrum informuje, že v úseku Záhorská Bystrica – Lamač, na starej ceste za výjazdom zo Záhorskej Bystrice, vietor odtrhol do pravého jazdného pruhu veľký billboard.

Popadané sú aj stromy v úsekoch Lovinobaňa – Cinobaňa, Makov – Makov-Bumbálka, Nováky – Horné Vestenice a Kúty – Kopčany. V Bratislave medzičasom vietor poškodil auto, v Bučanoch pred rodinným domom prevrátil trampolínu a v Šamoríne vietor vytrhával z parku stromy.

Orkán
Zdroj: Polícia SR – Bratislavský kraj
Domov
Zdieľať
Diskusia