Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
10. marca 2023, 17:01
Čas čítania 0:33

Prieskum: Fico už predbehol Pellegriniho, takto by dopadla nová Hegerova strana (+ graf)

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Do parlamentu by sa nedostalo ani novovzniknuté Jablko či Dzurindovi Modrí.

Voľby by začiatkom marca vyhral Smer-SD so ziskom 16,2 % hlasov. Nasledovali by Hlas-SD (16 %) a Progresívne Slovensko (11,1 %). Vyplýva to z prieskumu agentúry Ipsos pre Denník N.

Štvrtá v poradí by skončila Republika (8,6 %), za ňou by nasledovali Sme rodina (8,5 %). Do parlamentu by sa dostali aj SaS (6,4 %) a KDH (5,7 %).

10. marca 2023, 16:30 Čas čítania 8:43 Eduard Heger: Na zníženie trestov za marihuanu už dozrel čas, na registrované partnerstvá ešte nie (Rozhovor) Eduard Heger: Na zníženie trestov za marihuanu už dozrel čas, na registrované partnerstvá ešte nie (Rozhovor)

Pred bránami parlamentu by ostalo hnutie OĽaNO a nová strana Demokrati (obe 4,8 %). Eduard Heger však v rozhovore pre Refresher povedal, že je presvedčený, že po voľbách budú môcť vládu vytvoriť aj bez spájania sa so Smerom, s Hlasom či Republikou.

Aliancia-Szövetség (3,8 %), SNS (3 %) a strana Za ľudí (2,9 %). Potrebných päť percent by nezískala ani strana ĽSNS (2,2 %), Modrí – Európske Slovensko (1,9 %), Maďarské fórum (1,4 %), Dobrá voľba a Umiernení (0,6 %), Jablko (0,4 %) a ani iné strany (1,9 %).

Prieskum sa konal 7. až 9. marca na reprezentatívnej vzorke 1017 respondentov.

Domov
Zdieľať
Diskusia