Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2023, 16:06
Čas čítania 0:46
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Pozri si prvé zábery z Jokera 2. Ľudia si v LA nakrúcali priamo zo svojich bytov Joaquina Phoenixa a filmárov

VIDEO: Pozri si prvé zábery z Jokera 2. Ľudia si v LA nakrúcali priamo zo svojich bytov Joaquina Phoenixa a filmárov
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY HOLLYWOOD JOAQUIN PHOENIX JOKER 2
Uložiť Uložené

Ľudia v Downtowne mali pred pár dňami o zábavu postarané.

Ako píše portál Den of Geek, v Los Angeles si ľudia priamo z okien svojich bytov točili na mobily, ako filmári nakrúcajú film Joker 2 s Joaquinom Phoenixom v hlavnej úlohe.

Na videách, ktoré zverejnili používatelia Twitteru, vidno, ako Phoenix prezlečený za Jokera spolu so svojimi kumpánmi beží pred políciou ulicami Downtownu (mestská štvrť LA).  

Komiksovku s podtitulom Folie à deux (v preklade šialenstvo pre dvoch) bude opäť režírovať Todd Phillips a mali by sme ju vidieť v kinách budúci rok, konkrétne 8. októbra. Okrem oscarového herca si vo filme zahrá aj popová hviezda Lady Gaga, stvárni Harley Quinn.


Speváčka má s herectvom už nemalé skúsenosti. Predstavila sa napríklad v emotívnej hudobnej dráme Star Is Born, ale aj v životopisnej dráme Ridleyho Scotta s názvom House of Gucci.

Prvá časť Jokera z roku 2019 bola nominovaná na 11 Oscarov. Ocenenie si odniesol Joaquin Phoenix ako najlepší herec v hlavnej role a skladateľka Hildur Guðnadóttir za najlepšiu hudbu.

Domov
Zdieľať
Diskusia