Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
6. marca 2023, 11:06
Čas čítania 0:57

Muž z bratislavského obchodu ukradol luxusné hodinky za vyše 30-tisíc eur. Polícia vysvetlila, ako sa mu podarilo oklamať obsluhu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Krádež luxusných hodiniek sa stala v obchodnom centre na Pribinovej ulici v Bratislave. Neznámy páchateľ odcudzil hodinky za vyše 30-tisíc eur.

Neznámy muž včera popoludní približne o 18.30 h vstúpil do bratislavskej predajne s luxusnými hodinkami. Vydával sa za zákazníka, zamestnal obsluhu a ukradol hodinky za vyše 30-tisíc eur. O prípade informovala polícia na Facebooku. 

Krádež luxusných hodiniek sa stala v obchodnom centre na Pribinovej ulici. „Neznámy muž dňa 05. 03. 2023 v čase o 18.30 h vošiel do predajne hodiniek, kde si ako zákazník vypýtal od obsluhy na vyskúšanie tri kusy hodiniek rôznych značiek v celkovej hodnote 30 350 eur,“ priblížili policajti.

Čakal na správny moment

Zlodej obsluhu zamestnal, vyskúšal si viacero modelov luxusných hodiniek a čakal na správny moment. „Keď bola obsluha otočená chrbtom a vyberala ďalší typ hodiniek z vitríny, vzal troje hodinky dané ku skúšaniu a utiekol z predajne bez zaplatenia,“ opísala polícia.

Polícia prípad vyšetruje ako trestný čin krádeže a verejnosť žiada o pomoc pri hľadaní neznámeho páchateľa.

Hľadaný muž je podľa polície vysoký približne 190 cm. Má hnedé oči, bledú pleť a plešinu. V čase krádeže mal na sebe dioptrické okuliare a hovoril anglickým jazykom. Zlodej mal na ruke retiazku zo žltého kovu a tetovanie na ľavej ruke. Oblečené mal modré rifle, tmavé tričko, tmavú vestu a obuté tmavé tenisky.

24. marca 2024, 6:20 Čas čítania 11:38 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024 ZÁZNAM: Ivana Korčoka na zhromaždení v Bratislave prišli podporiť tisícky ľudí PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024 ZÁZNAM: Ivana Korčoka na zhromaždení v Bratislave prišli podporiť tisícky ľudí

„Touto cestou vyzývame občanov, ktorí majú akékoľvek informácie o totožnosti muža na priloženej fotografii, o jeho súčasnom pohybe alebo pobyte, aby nám ich oznámili na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície,“ žiada polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia