Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martina Havranová
5. marca 2023, 9:08
Čas čítania 0:39

Rozbité okno na MHD aj zranení fanúšikovia. Sobotné derby Slovana a Spartaka Trnava sa nezaobišlo bez výtržností

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Agresívna futbalová kultúra sa premenila na niekoľko priestupkov a ničenie majetku.

Polícia v hlavnom meste riešila hneď niekoľko incidentov spojených so sobotným zápasom Slovana Bratislava a Spartaka Trnava. Už pri príchode trnavských fanúšikov na železničnú stanicu Nové Mesto udelila pokutu jednému z fanúšikov, ktorý aj napriek zákazu používal pyrotechniku. Polícia Slovenskej republiky o tom informuje na svojom Facebooku. 


Ďalší incident sa odohral počas zápasu v sektore D, ktorý je určený pre fanúšikov hostí, keď došlo k násilnému poškodzovaniu ochranných sietí, v dôsledku čoho hrozil pád fanúšikov. „Z toho dôvodu bol vykonaný zo strany príslušníkov PZ služobný zákrok a do niekoľkých minút bol obnovený verejný poriadok. Pri tejto udalosti došlo k zraneniu štyroch osôb z radov fanúšikov. Protiprávne konania, ku ktorým došlo v priestoroch uvedeného sektora, aktuálne dokumentujeme a vyhodnocujeme,“ uvádza sa v statuse.  

Prehru trnavského Spartaka si odniesol aj autobus bratislavskej MHD. „Pri odchode fanúšikov z Národného futbalového štadióna jedna z osôb poškodila sklenenú výplň autobusu. Z toho dôvodu policajti ihneď zakročili a podozrivú osobu z trestného činu poškodzovania cudzej veci obmedzili na osobnej slobode,“ pokračuje status.

Domov
Zdieľať
Diskusia