Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2023, 14:44
Čas čítania 0:33
Kristýna Dobiášová

Leonarda DiCapria vypočúvala FBI. Mal väzby na medzinárodne hľadanú osobu

Leonarda DiCapria vypočúvala FBI. Mal väzby na medzinárodne hľadanú osobu
Zdroj: Netflix
ZAUJÍMAVOSTI LEONARDO DICAPRIO
Uložiť Uložené

Americký herec Leonardo DiCaprio mal blízky vzťah s hľadaným Jhoom Lowom. Ten sa údajne dopustil prania špinavých peňazí. DiCaprio v minulosti čelil výsluchu, o ktorom sa objavili nové detaily.

Objavili sa nové podrobnosti o väzbách amerického herca Leonarda DiCapria a malajzijského finančníka Jhoa Lowa, po ktorom pátrajú medzinárodné úrady pre pranie špinavých peňazí.

Suma presiahla 4,5 miliardy dolárov a bola odvedená z malajzijského štátneho investičného fondu. Agentúra Bloomberg vo štvrtok odhalila informácie z dokumentov FBI, informuje The Guardian.

Podľa nich úrady v roku 2018 DiCapria vypočúvali. Herec sa údajne s Lowom zoznámil pred trinástimi rokmi v nočnom klube a následne nadviazali bližší vzťah. Spoločne preberali nápady na fond pre ďalšiu filmovú tvorbu v hodnote jednej miliardy dolárov, zábavný park Warner Bros. v Ázii či na výstavbu ekologického letoviska v Belize.


Low v roku 2013 financoval film Vlk z Wall Street a obdaroval hercov niekoľkými luxusnými darmi. DiCaprio sa však týchto darov zriekol, písali v roku 2018 The New York Times. Vypočúvajúcim povedal, že nevedel, odkiaľ peniaze vyšetrovaného Lowa pochádzajú.

Domov
Zdieľať
Diskusia