Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
1. marca 2023, 20:36
Čas čítania 0:27

Nové informácie o streľbe v Akadémii Policajného zboru: inštruktor údajne kadetku postrelil ostrým nábojom do chrbta

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zranená kadetka bola bezprostredne po nehode pri vedomí.

V Akadémii Policajného zboru v Bratislave dnes inštruktor nešťastnou náhodou postrelil kadetku prvého ročníka. K udalosti došlo podľa slov rektorky Lucie Kurilovskej v rámci dobrovoľného výcviku. 

Podľa neoficiálnych informácií mal inštruktor medzi napáskovanými „slepými“ (nesmrtiacimi) nábojmi aj jeden ostrý náboj. Práve ten údajne kadetku trafil do oblasti chrbta. Ako sa medzi bezpečné náboje dostal, nateraz nie je jasné. 

Zranená kadetka bola bezprostredne po nehode pri vedomí, podľa prvotných informácií od ošetrujúcich lekárov mohol náboj zasiahnuť miechu. Tieto informácie zatiaľ potvrdené nie sú. 

Prípadom sa zaoberá Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave III. Bližšie informácie nateraz neposkytla ani Univerzitná nemocnica Kramáre, kde postrelenú hospitalizovali. 

Podľa prvotných informácií išlo o skúseného inštruktora, ktorý sa aktívne venoval výcviku.

Domov
Zdieľať
Diskusia