Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
28. februára 2023, 13:17
Čas čítania 0:28

V nákupnom centre Nivy udrel 14-ročný chalan tínedžera tak silno, že mu zlomil nos. Teraz mu hrozí niekoľko rokov vo väzení

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obvineného sa polícii podarilo stotožniť aj na základe pomoci sledovateľov na sociálnych sieťach.

Pri foodcourtoch v nákupnom centre Nivy napadol 14-ročný Juraj ďalšieho tínedžera. Päsťou ho udrel do tváre tak silno, že mu zlomil nos. O prípade informovala polícia na Facebooku. 

Mladého násilníka už obvinili z prečinu ublíženia na zdraví a z prečinu výtržníctva. Incident sa stal ešte začiatkom tohto roka. 

„Podľa doposiaľ zistených informácií obvinený dňa 4. 1. 2023 v čase okolo 17 h v nákupnom centre fyzicky napadol tínedžera tak, že k nemu pristúpil a udrel ho päsťou do oblasti tváre, čím mu spôsobil zlomeniny nosovej kosti,“ spresnili policajti. 

V prípade, že obvinenému Jurajovi vinu pred súdom dokážu, hrozí mu trest odňatia slobody až na tri roky. Obvineného sa polícii podarilo stotožniť aj na základe pomoci sledovateľov na sociálnych sieťach. 

Domov
Zdieľať
Diskusia