Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eduard Starkbauer
27. februára 2023, 15:36
Čas čítania 0:27

Žilinský drogový díler mal pri sebe 300 dávok pervitínu, keď ho chytili policajti. Po razii skončil v policajnej cele

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vyšetrovateľ obvinil 45-ročného muža zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok.

Žilinskí policajti v spolupráci s policajtmi z pohotovostného policajného útvaru Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline zaistili 300 jednorazových dávok pervitínu. Zásah sa im podaril počas rozsiahlej akcie zameranej na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti v meste. Polícia o akcii informuje na sociálnej sieti.

Počas akcie policajti vykonali niekoľko osobných prehliadok, pričom obmedzili osobnú slobodu 45-ročnému mužovi a 30-ročnej žene. V rámci prehliadok zaistili okrem bielej kryštalickej látky aj zatiaľ neidentifikovanú sušenú rastlinu. Zaistený materiál momentálne podrobnejšie analyzujú kriminalistickí experti.

Vyšetrovateľ obvinil 45-ročného muža zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Zároveň spracoval podnet na návrh na väzobné stíhanie. Žena bola po vykonaní procesných úkonov prepustená na slobodu.

Domov
Zdieľať
Diskusia