Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová TASR
22. februára 2023, 14:09
Čas čítania 0:26

Zlodej Humenčanovi z bytu ukradol zlaté šperky za 17 000 eur. Polícia po ňom stále pátra, cez dvere sa dostal nepozorovane

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podľa poškodeného je škoda ešte vyššia, ako ju vyčíslila polícia. Podľa pôvodného majiteľa mali ukradnuté šperky hodnotu až 17 000 eur.

Polícia aktuálne vyšetruje krádež v byte na Laboreckej ulici v Humennom, v ktorom neznámy páchateľ ukradol šperky v hodnote 15 000 eur. Podľa informácií Policajného zboru sa zlodej do bytu vlámal a cennosti odcudzil v období medzi 18. a 20. februárom.

Páchateľ vypáčil dvere na byte a ukradol z neho prsteň a náramok zo žltého kovu v minimálnej hodnote 15 000 eur, informovala policajná hovorkyňa. 


„Majiteľ a zároveň poškodený vzniknutú škodu vyčíslil na viac ako 17 000 eur. Prípad vyšetruje odbor kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Humennom a je vedené trestné stíhanie vo veci trestného činu porušovania domovej slobody spáchaného v súbehu s trestným činom krádeže,“ uzavrela polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia