Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
21. februára 2023 o 17:00
Čas čítania 0:54

Slovenské obchody zlacnili základné potraviny. Maslo, mäso, jablká či olej kúpiš o tretinu až polovicu lacnejšie (Prehľad)

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obchodné reťazce ako Lidl, Kaufland a Tesco ponúkajú v najbližších dňoch zaujímavé zľavy na populárne produkty.

Populárne obchodné reťazce hlásia veľké zmeny v cenách často kupovaných produktov. Prinášame ti zjednodušený prehľad zliav, ktoré budú platné od stredy 22. (Tesco) a štvrtka 23. februára (Lidl, Kaufland).

Slováci sa môžu tešiť na akciovú cenu slnečnicového a repkového oleja. Oba produkty zakúpiš v priemere o 30 centov lacnejšie ako v predošlom období. Lidl v posledných dňoch prekvapil viacerých zákazníkov aj znížením ceny masla z 2,99 € na 1,99 €. Túto zmenu označil obchodný reťazec za dlhodobú.

V Lidli od štvrtka o 50 percent zlacnia aj červené jablká Gala, ktoré v obchode uvidíme za cenu 0,79 €/kilogram. Výhodnejšie si môžeme kúpiť aj kuracie prsné rezne, a to za sumu 4,99 €/kilogram.

Kaufland a Tesco

Nemecký reťazec supermarketov od štvrtka taktiež zlacní viaceré základné potraviny. Populárne spišské párky si budeš môcť kúpiť za 0,79 €/100 gramov. Známy smotanový jogurt Zvolenský zlacnie na výhodných 0,37 € za kus.

Konzumné zemiaky si budú môcť Slováci kúpiť za 1,59 €/2 kilogramy. Konkurovať tejto cene bude lákavá ponuka konzumných zemiakov v Tescu, kde si dva kilogramy zakúpite len za 1,39 €. Od stredy 22. februára bude v Tescu v zľave aj rastlinné maslo Rama, ktoré dostalo atraktívnu cenovku 2,49 € za klasické 400-gramové balenie.

V Kauflande v zľave uvidíme aj kuracie rezne prsné, a to v cene 5,29 €/kilogram. Fanúšikov mäsových výrobkov poteší aj zľava salámy Nitran na 0,79 €/100 gramov.

Anketa:
Zaujali ťa niektoré z týchto zliav?
Áno.
Nie. 
Je mi to jedno.
Áno.
60 %
686 Hlasov
Nie. 
30 %
349 Hlasov
Je mi to jedno.
10 %
112 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia