Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
20. februára 2023 o 18:08
Čas čítania 0:40

VIDEO: Hrdinský čin slovenských policajtov. Muž sa vyhrážal so zbraňou, vyjednávači v poslednej chvíli zabránili tragédii

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prítomní policajti si získali mužovu dôveru a sľúbili mu pomoc. Spočiatku agresívny muž napokon ich rady poslúchol.

Policajtom v Holíči sa podarilo zabrániť tragédii. Na linku 158 zavolal v sobotu predpoludním 44-ročný muž. Uviedol, že sa nachádza na námestí v Holíči a má zbraň, ktorú v prípade potreby použije. O dráme z minulého víkendu informovala polícia na Facebooku. 

Muž sa podľa polície nachádza v ťažkej životnej situácii. Podľa dostupných informácií cítil krivdu z nespravodlivého odsúdenia a konal v zúfalstve.

Okamžite po prijatí telefonátu sa policajti vybrali na miesto a zabezpečili priestor tak, aby zabránili ohrozeniu ďalších osôb. „Jednu ruku mal muž neustále schovanú pod bundou a naznačoval, že drží zbraň. Vyhrážal sa, že sa k nemu nemá nikto približovať, inak ju použije,“ opísala situáciu polícia.

Na miesto boli vyslaní aj policajní vyjednávači. Komunikáciu s mužom sa podarilo nadviazať okresnému riaditeľovi. „Po ubezpečení zo strany nášho kolegu, že sa vecou bude zaoberať nielen polícia, ale aj príslušná prokuratúra, sa muž rozhodol spolupracovať a v sprievode policajtov sa presunul na policajné oddelenie. Tam mu policajti privolali rýchlu zdravotnú pomoc, ktorá si nešťastného muža nakoniec prevzala do svojej starostlivosti,“ priblížila polícia. 

 
Domov
Zdieľať
Diskusia