Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
20. februára 2023 o 11:42
Čas čítania 0:39

VIDEO: Českí policajti kopali do opitého muža, stáli mu na hlave a ponižovali ho. Čaká ich obvinenie

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Polícia sa prípadom zaoberá a strážnikov prešetruje pre prekročenie právomocí.

Sociálnymi sieťami sa šíri video z obce Lipník nad Bečvou, v ktorom na zemi leží muž a dvaja mestskí policajti doňho kopú a bijú ho. Jeden zo strážnikov mužovi stál na hlave a vulgárne mu nadával a ponižoval ho. „Neskúšaj to na nás, čo si myslíš? Lež! Ani sa nepohni!“ počuť na zázname. Prípadom sa už zaoberá polícia.

Útok sa stal na mieste, kde chodia miestni popíjať alkohol. Muž mal podľa polície v dychu takmer tri promile alkoholu a skončil na záchytnej stanici. 

Prípadom sa zaoberá polícia, ktorá zákrok strážnikov prešetruje pre prekročenie právomocí. 

„Vo veci sme spustili úkony trestného stíhania pre podozrenie z trestného činu zneužitia právomocí úradnej osoby, za ktoré podľa trestného zákonníka hrozí trest odňatia slobody od jedného do piatich rokov, prípadne zákaz činnosti,“ informovala policajná hovorkyňa Milujše Zajícová. Policajti boli postavení mimo služby, píšu Noviny.sk.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa CZECH.POLICIE🚨🚔 (@czech.policie)

Domov
Zdieľať
Diskusia