Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
20. februára 2023, 8:51
Čas čítania 0:26

AKTUALIZOVANÉ: Na diaľnici z Nitry do Trnavy chodca zrazilo niekoľko áut za sebou. Polícia opísala, čo sa stalo

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia dlho pátrala po mužovej totožnosti.

Na diaľnici R1 v smere z Nitry do Trnavy zrazilo viacero áut chodca, ktorý bol na mieste mŕtvy. Incident sa stal v nedeľu 19. februára po 17.00 h večer.

„20 ročný muž mal prechádzať cez frekventovanú diaľnicu smerom na čerpaciu stanicu, pri obci Vlčkovce neďaleko Trnavy. Vodič na aute Toyota mladíka najskôr zachytil ľavou prednou časťou vozidla. Muž skončil v ľavom jazdnom pruhu, kde došlo k stretu s ďalšími prechádzajúcimi autami. Chodec svojim zraneniam žiaľ na mieste podľahol,“ píše polícia na sociálnych sieťach.

Polícia dlho nepoznala mužovu totožnosť, na sociálnych sieťach preto žiadala verejnosť o spoluprácu. Po niekoľkých hodinách sa chodca podarilo identifikovať. Okolnosti nehody zatiaľ nie sú známe a sú predmetom vyšetrovania.



Domov
Zdieľať
Diskusia